Anya szeret, anya nagyon szeret téged, tudod? Éppen ezért vállalta, hogy kiutazik külföldre munkát keresni, amit meg is talált. Minden este beszéltek , hála az űrben keringő műholdaknak és az általuk működő internetnek. 2 hete hiányzik mindenkinek, de megnyugtató a tudat, jó helyen van, talpraesett és ami nem utolsó dolog, nemsokára láthatod. Csak még egy kicsit bird ki!

Telnek a napok, szabadságon vagyunk, megpróbáljuk változatossá tenni. Játékdzsungeleztünk, kuzinoztunk Dorozsmán, kedvenc étkeidet főztem.

Tatival megállapítottuk, anyádra hajazol: szereted a tejbegrízt. Anyud, mikor ilyen idős volt, állandóan menyasszonynak öltözött, pörgött-forgott és mikor megkérdeztük, mi lesz a lakodalmas menü, gondolkodás nélkül rávágta: paprikáskrumpli és tejbegríz!

Na, de vissza a fősodorba.Apád is jócskán kiveszi a részét a bölcsiszünetből, veled van ha nem dolgozik, ellát, mesél, játszik veled. Tegnap például biciklivel tekertél egyhuzamban hozzánk ebédelni, csak csodálkoztam, miért liheg ősöd annyira,  kiderült, ő gyalog jött. Utánad loholt, mert már teljes gőzzel tekered a cajgádat. Ma úgy hozott a nagybiciklin gyerekülésben, nyilván tanult az esetből.

Részlet a már megírt fészes kommentekből:

"Amikor a piskóta talpaival csattog, viszi a vizet a macskának, közben a felét magára lötyögteti.:))"

"Ma azt mondta a kislányom: Apa te egy HASNYÁLMIRÍGY vagy és az a bajod,hogy nem tudod feldolgozni a sok CUKROT! őőőőőhhhhööömmmm.... :-D"
3 napja magyaráztam Dorkának, mit jelent a cukorbetegség, ami tatit bántja. :))))

Rajzoltunk krétával. Lerajzolt-most mamaképet készítek!

http://www.youtube.com/watch?v=laSjwxdwyR0&feature=plcp

Dinnyét ettünk.

http://www.youtube.com/watch?v=1JcF_8B7oqI&feature=plcp

Dzsungeleztünk.

http://www.youtube.com/watch?v=tMUdLSnMbS8&feature=context-cha

Harmóniatündérré változtál.

http://www.youtube.com/watch?v=p9bgQ_FYX5g&feature=relmfu