Szerbusz Drágaságom!
Annyira hiányzol, hogy a Rólad vezetett blogomat is elhanyagolom. Hiányodat munkával pótolom és azzal, hogy lesem a facebook-on a Rólad való bejegyzéseket a  szüleidtől, no meg a heti 2 alkalommal való összeköttetést várom, amikor beszélgethetünk és  láthatom a világító kék szemeidet.
Apud írta:
"Dorka a jatszoteren osszebaratkozott egy kinai forma (vagy japan,koreai,vietnami) kislannyal,en a padon ulve figyeltem,hogy jatszanak. Odaszolok Dorkanak,hogy mutatkozzal be,kerdezd meg mi a neve a kislanynak.A ket lany all komoran egymassal szemben...megtortent a nevcsere..Dorka jon oda boldogan hozzam -Sikerult!!! Megkerdeztem!! -Es megmondta? Igen!! Nah es,hogy hivjak?? -Azt nem tudom... :-) Tunderkem!!! Biztos valami nagyon cifra volt.. :-)"
Anya mesélte tegnap:
Dorkára az apja erősebben rászólt valamiért. A tökmag odapenderült az apja elé, dobbantott és azt mondta. "Elmegyek a Pancsamamáékhoz, és nem is jövök vissza!"
Mi van édesem, fenyegetőzünk, fenyegetőzünk?

Anyuddal shoppingoltok. Belépsz az áruházba, magadhoz veszel egy táskát, karodra akasztod, keresel egy kalapot, napszemüveget, űgy flangálsz . Senki nem szól érte.(megjegyzem , itthon már 2 biztonsági őr ugrana) A kozmetikai osztályon anya belemerült a válogatásba, egy kicsit nem figyelt rád. Gyanús lett a nagy csend, lenézett, hát mit lát? Egy ezer színben pompázó indián pofikát. A teszterek nem hiába vannak ott, csakis a Te kedvedért.

Nemsokára megyek érted, Tati is vár, már zsírozza a biciklidet!
ANGYALBŐRBEN